Selecteer een pagina

NCCW, Almere

Skills
Oracle DBA, Linux Scripting, WSO2ESB, Oracle Webcache, Oracle PL/SQL, Zabbix, Zylab, Opentext (Cordys), Oracle APEX

Applicatiebeheer/ Software Ontwikkelaar 

Werkzaamheden
NCCW is dé marktleider in het leveren en hosten van geautomatiseerde bedrijfsinformatiesystemen voor de sociale- en commerciële vastgoedmarkt. De klanten van NCCW zijn vastgoedondernemers zoals corporaties, grondbedrijven en beleggingsmaatschappijen.

Ik ben in September 2012 bij het NCCW te Almere gestart op de afdeling First Applicatiebeheer. De opdracht was om de doorlooptijd en foutgevoeligheid van diverse beheerhandelingen (incidenten verhelpen, releases, monitoring etc..) terug te dringen naar een minimum, zodat hetzelfde werk met minder mensen en behoud van kwaliteit kon worden gedaan. Hierbij is er gebruik gemaakt van Oracle PL/SQL en Linux Scripting technieken om de benodigde tooling te ontwikkelen .

Nadat de gewenste optimalisatie was bereikt ben ik begin 2014 binnen het Corporatie Cloud beheerteam ingezet. Hier heb ik kennis en ervaring opgedaan met Cordys (Opentext), Zylab, WSOESB (Enterprise Service Bus) en de Oracle Web Cache.

Naast de gebruikelijke beheeroptimalisatie taken heb ik deelgenomen aan het Zabbix monitoring project waarbinnen ik een uitvoerende en later adviserende rol heb vervuld.

In januari 2015 ben ik gepromoveerd tot teamleider aan de knoppen waarbij ik een team van 8 mensen onder mijn hoede heb gekregen. De opdracht die ik hierbij meekreeg was het niveau van het gehele team binnen de benodigde kennisgebieden verhogen en de voortgang van de lopende projecten waarborgen.

Contact opnemen

14 + 4 =