Selecteer een pagina

LogicaCMG, Amstelveen

Skills
PL/SQL, sql, Oracle Forms, Oracle Reports, Oracle 10G database

Oracle/Linux Software Onwikkelaar

Werkzaamheden
Ik ben mijn carrière als Software Ontwikkelaar bij LogicaCMG (nu CGI) op de migratiestraat gestart. Hier heb ik in 6 maanden tijd 3 verschillende migraties heb uitgevoerd. Het ging om Oracle Forms applicaties die van versie 6i naar 10g moesten worden gemigreerd (OUNL, Rabobank en D-Reizen).
Na 6 maanden ben ik ruim 1 jaar bij Havenbedrijf “Port of Rotterdam” werkzaam geweest als Applicatiebeheerder waar ik diverse Oracle/Linux georiënteerde applicaties moest beheren.

In september 2008 ben ik bij BBNED als Software Ontwikkelaar binnen het Alice project aangenomen om het product (lees: website en bijhorende processen) binnen een applicatiebeheer organisatie op te leveren. Nadat dit was gerealiseerd heb ik 4 maanden op de afdeling IT-support gewerkt waarbij de focus gericht was op het beheren van applicaties en het oplossen van incidenten.

In september 2009 ben ik bij D-Reizen als Oracle/Linux ontwikkelaar aangenomen om het Elektronisch Aanbod project te realiseren. Na ruim 1 jaar was dit afgerond, waarna ik in het Software Ontwikkelteam heb gewerkt aan nieuwe producten, oplossen van software bugs en verhelpen van incidenten. Na ruim 3 jaar bij D-Reizen te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Contact opnemen

10 + 1 =