Selecteer een pagina

D-reizen, Hoofddorp

Skills
Oracle Apex, PL/SQL, Toad, Linux scripting, CSS, HTML

Oracle/Linux Software Ontwikkelaar

Werkzaamheden
D-reizen is een landelijke keten van reisbureaus in Nederland. De organisatie vergelijkt de prijzen van verschillende touroperators en selecteert voor haar eindklant de aanbieder met de laagste prijs.

Ik ben in september 2008 bij D-Reizen als Oracle/Linux ontwikkelaar aangesteld om aan het “Elektronisch Aanbod” project te werken. Binnen dit project waren er nog een aantal openstaande punten die middels PL/SQL, Linux Scripting componenten moesten worden opgelost. De openstaande punten zijn uiteindelijk allemaal in een periode van 14 maanden opgelost waarna het systeem volledig in gebruik kon worden genomen. Voordat het Elektronisch  Aanbod systeem er was werd er in een datacenter door 20 medewerkers gemiddeld 100.000 reizen per dag handmatig ingevoerd. Nu was het proces geautomatiseerd waarbij er per dag gemiddeld 3 miljoen reizen werden ingeladen. Dit alles resulteerde uiteindelijk in een actuelere prijsopgave op de website die ook gedurende dag kon worden bijgewerkt.

Na het Elektronisch  Aanbod project ben ik aan het D-Reizen ontwikkelteam toegevoegd waar de dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het oplossen van productie problemen, bugs in bestaande programmatuur, het realiseren/ bouwen van nieuwe oplossingen, schrijven van Technisch Ontwerpen en adviseren van de business.

 

Contact opnemen

12 + 10 =